Fatih Ortaokulu

Telefon : 0 (452) 611 20 63
WEB https://akkusfatihortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mahallesi İstiklal Caddesi No81 Akkuş/ORDU
VİZYON : VİZYONUMUZ Okulumuz, Öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek, okulumuzda oluşturulan kültür ve yaşam tarzı ile onların sosyal, fiziksel, psikolojik ve duyuşsal yönden gelişmesine imkan hazırlamaktır. Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurularak bir üst öğretim kurumuna hazırlamak ve onları Çağdaş, bilgili, katılımcı vatandaşlar olarak yetiştirmektir.
MİSYON : MİSYONUMUZ Bizler; Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlaklı, dürüst, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaşlar olarak yetiştirmek, onlara 21, yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1965